KYSYTTÄVÄÄ?

Laajis - Seikkailupuisto Laajavuori

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

TripAdvisor matkailija-
arvosana

36 arviota
Kirjoita arvostelu

”Kiitos perheen puolesta mukavasta kokemuksesta, palvelusta ja ohjauksesta Seikkailupuistossa!” -Tuula, äiti

"Tää oli ihan parasta, me tullaan tänne uudestaan!" -lapsi Hupimaa-vierailun jälkeen

Vain 4 km päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Laajavuoren Seikkailupuisto sopii kaikenikäisille seikkailijoille. Köysipuistomme on yksi Pohjoismaiden suurimmista! Kiivettävää ja köysiliukuja löytyy lähes 2,5 km ja mukaan tarvitsee vain reipasta seikkailumieltä. Uusi Haikara-zipline-rata kohoaa korkeimmillaan noin 15 metrin korkeuteen ja sisältää 250 metriä pitkän liu’un. Uuden Siiliradan myötä puistossa on kolme 90–140 cm pitkille seikkailijoille sopivaa junnurataa.

Seikkailupuiston yhteydessä oleva Laajiksen Hupimaa tarjoaa myös hauskaa puuhaa kesäksi. Uudistetussa Hupimaassa pääsee esimerkiksi ajamaan sähköautoilla, hyppimään pomppuradalla ja bungeetrampoliinilla, kaivamaan sähkökaivureilla sekä ratkomaan luonto- ja eläinaiheisia tehtäviä Siilipolulla.

Frisbeegolfiin alueella on A1-luokiteltu 18-väyläinen pro-rata sekä erityisesti aloittelijoille sopiva 8-väyläinen amatöörirata.

Laajiksen Bikeparkissa on useita eri tasoisia alamäkipyöräilyreittejä. Bikeparkin aukioloaikoina on mahdollisuus myös alamäkipotkulautailuun. Laajiksesta voi vuokrata myös E-fatbikeja, joista pienimmän S-kokoisen pyörän ajamiseen riittää n. 160 cm pituus.

Viihtyisässä UrbanKitchen -kahvila-ravintolassa nautit virvokkeet, jäätelöä, ruokaa sekä pullakahvit. Laajavuoren kesäteatterissa on erilaisia näytöksiä niin aikuisille kuin lapsille. Majoittua voit Laajiksen omassa hostellissa, caravan-alueella tai läheisessä kylpylähotellissa.

SAAPUMISOHJE:

Laajavuori sijaitsee vain 4 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Aivan vuoren juurelle pääsee helposti joko omalla kulkuneuvolla tai paikallisliikenteen bussilla. Bussi numero 25 lähtee Vapaudenkadun paikallisliikennekeskukselta pysäkiltä 6, ja kulkee arkisin kolme kertaa tunnissa ja viikonloppuisin kaksi kertaa tunnissa. Katso bussiaikataulut tästä. Omalla kulkuneuvolla saapuville Laajiksesta löytyy laajat parkkialueet.

 

Kesäetu Löytöretkiklubin mobiilikortilla:

Hupimaan lippu 5€ / lapsi (norm. 7€ / lapsi). Lippu sisältää Hupimaan aktiviteetit. Tarjous on voimassa kesäkauden 2019 ajan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.

 

LATAA LÖYTÖRETKIKLUBIN MAKSUTON MOBIILIKORTTI TÄSTÄ

Yhteystiedot

Laajis Oy
Laajavuorentie 15,
40740 Jyväskylä
p. 0207 436 436
info@laajis.fi
www.laajis.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
47 min    12 min

Laajis Oy
Laajavuorentie 15,
40740 Jyväskylä
p. 0207 436 436
info@laajis.fi
www.laajis.fi