KYSYTTÄVÄÄ?

Beach & Jump Park

Lisää kohde matkasuunnitelmaan

Beach & Jump Park

”Vuoden parhaat pomput muksuille” 
– Tiina (2 lapsen äiti)

"Aivan huikean mahtava paikka."
- Kaki

"Vietettiin 10v kaverisynttäreitä tänään Jump Parkissa, paikka oli perheellemme uusi tuttavuus ja voin lämpimästi suositella!"
- Sanna 

Hauskanpitoa, pelaamista ja treeniä ihan kaikille

Beach & Jump Parkin sisäliikuntamaailmassa pääset hyppimään trampoliineilla, pyörimään törmäilypalloilla ja pelaamaan beach volleyta ja padelia! Vanhemmat voivat käyttää myös edullisesti kuntosaliamme samalla, kun lapset ovat hauskanpidossa. Beach & Jump Parkissa riittääkin tekemistä niin lapsille kuin aikuisille!

Beach & Jump Parkissa voit kokeilla myös törmäilypallojamme, jotka soveltuvat esimerkiksi kuperkeikkoihin, törmäilyihin ja jalkapallon pelaamiseen. Jump Parkissa voit viettää myös ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat kaveriporukan kanssa!

Syntymäpäivä- ja yritysryhmien aikaan trampoliinimme ovat yksityiskäytössä. Muina aikoina trampoliinimme ovat auki kaikille asiakkaillemme ilman ajanvarausta! Vapaisiin aikoihin pääset tutustumaan osoitteesta www.jumppark.fi/jyvaskyla

Beach & Jump Parkissa pääset pelaamaan beach volleyta, -futista ja -tennistä Keski-Suomen ensimmäisessä beach-hallissa. Uutuutena löydät hallistamme myös padel-kentän! Hauskaan ja vauhdikkaaseen padeliin saat halliltamme mailat ja pallot veloituksetta lainaan. Beach- & padel-kenttiemme hintoihin ja vapaisiin aikoihin pääset tutustumaan osoitteessa www.jumppark.fi

 

SAAPUMISOHJE:

Beach & Jump Park sijaitsee Seppälänkankaalla osoitteessa Yritystie 5, noin kuuden kilometrin päästä Jyväskylän keskustasta. Meille pääsee kätevästi sekä omalla autolla että bussilla. Tutustu bussiaikatauluihin tarkemmin täältä. Pihassamme on ilmainen pysäköinti. 

Hinnasto 

Trampoliinit 
1h: 10 euroa 
Koko päivä: 15 euroa

Kuntosali: 
Kertalippu: 8 euroa 
Kuukausikortti: 15 euroa 

 

LATAA MAKSUTON MOBIILIKORTTI TÄSTÄ

https://fi-fi.facebook.com/JumpParkJyvaskyla/

Yhteystiedot

Beach & Jump Park
Yritystie 5
40320 Jyväskylä
p. 044 977 3717
www.jumppark.fi
 

Map

Yhteystiedot

Etäisyys Jyväskylän keskustan kompassiaukiolta kohteeseen:
16 min

Beach & Jump Park
Yritystie 5
40320 Jyväskylä
p. 044 977 3717
www.jumppark.fi